Bruten på mitten

Lite så har det varit i början på veckan, i måndags kväll knäppte det till i ryggen och jag blev obrukbar på alla sätt, gick som en krokig gammal gubbe och hade vansinnigt ont i ryggen. Där rök veckans planerade träning tänkte jag. Jobbade i tisdags med grymma smärtor, idiot kanske man är. Kom på att vi har en sån här rolig ”sträckbänk” i gymmet på jobbet.

Gick dit och la mig i den, kände direkt att nåt var lite snett i ryggen. Efter 5-10 minuter i utsträckt läge fick det vara nog, stel som satan men kunde gå skapligt bra och efter ett tag så blev allt bättre. Igår så var jag hemma och vabbade, Leo är förkyld, igen. Tur de ändå då fick jag vila ryggen lite extra som var ganska öm.

Idag är det bättre med ryggen, men har fått en släng av Leos förkylning, vilket betyder ingen träning. I morgon har jag semester så då blir det till att kurera sig. På lördag morgon tänker jag ge mig ut och köra distans på cykel. Jag har uppgraderat vinterhojen lite, nytt styre, styrtam och sadelstolpe. Hittade ett billigt kit från Race Face på Merlincycles, så det var bara att slå till när det var 33% rabatt. Jag har tänkt i flera år att jag ska skaffa dom delarna men inte blivit av, nu har jag äntligen rätt längd på stammen, stolpe utan setback och ett 660 mm lowriser styre, det var så skön att åka till jobbet på den idag, full kontroll i snömodden.

Jag skrev efter mässan i Jönköping att jag eventuellt skulle avslöja en ny sponsor, men det sket sig tyvärr, hade annars varit ett mycket bra företag att samarbeta med. Så nu fortsätter jakten på fler sponsorer. Hoppas på ett positivt svar under början på nästa vecka, första kontakten kändes bra i alla fall.

Ska knäppa en ny bild på Allebiken och lägga ut snart, nu med lättare New Ultimate stolpe på. Läste på Jonas blogg om en grymt snygg ny Allebike modell till grymt pris, en Ipsum med X9 grupp, Sid Team gafelll, American Classid hjul och andra trevliga saker, pris 24900. Köp säger jag om ni ska ha en billg bra carbonhardtail. Det är Tommy Olssons tränigscykel på bilden.

1 tanke på “Bruten på mitten

  1. Pingback: Den svenska sträckbänken – uppochnervända världen i dagens #blogg100 | Maria Hägglöf

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s